Act

Înscris ce conţine un drept, o oblligaţie, o decizie a autorităţii de stat; autentic – încheiat înaintea unei persoane investite cu autoritate de stat; notarial – încheiat de către notarul public; sub semnătură privată – încheiat prin simpla maniferstare a părţilor fără alte formalităţi; normativ – care cuprinde dispoziţii legale generale şi obligatorii; de dispoziţie – prin care un bun este transmis de la o persoană la alta; abdicativ – prin care o persoană renunţă la un drept; administrativ – emis de o autoritate publică locală sau centrală;

Un dictionar juridic online reprezinta o modalitate rapida de a intelege si invata, definitiile si terminologia folosita in dreptul. Compilat pentru o gama larga de persoane ce pot fi interesate de acesti termeni in spete proprii sau cunoscute, acest dictionar online faciliteaza extragerea de informatii intr-un termen scurt.

Dictionarul este impartit in 3 categorii. Termenul de fata face parte din categoria Drept penal. Pentru alte categorii, selectati din meniul drop-down din partea de sus a dictionarului.

Pentru consultanta juridica de specialitate, nu ezitati sa ne contactati. Cabinet avocat drept penal Bucuresti “Ivan Razvan Claudiu”, cu peste 10 ani practicieni, va sta la dispozitie pentru consultanta si reprezentare in diversele spete de domeniul penalului.

Un avocat bun, specializat in drept penal va poate ajuta sa treceti peste momentele dificile din viata dumneavoastra. Ia legatura cu noi!

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!