Ajutorul tău în procese vine de la un avocat competent

Ajutorul tău în procese vine de la un avocat competent

Dacă ai fost implicat recent într-o infracțiune sau chiar ai comis una, e timpul să apelezi la un avocat! Nu orice avocat poate soluționa problemele pe care le ai, ci unul specializat în Drept Penal și Civil. Infracțiunile prevăzute de Codul Penal și legile speciale aplicate sunt cunoscute în întregime de avocații specializați în acest domeniu. Ajutorul tău în procese vine de la cabinetul nostru de avocatura, prin care poți soluționa aceste probleme!

Pentru a te putea destăinui unui avocat, ai nevoie ca acesta să îți câștige încrederea. Există provocări juridice, personale și sociale, la care sunt necesare doar persoane calificate și care te pot aduce pe făgașul normal. Cu o experiență de peste 14 ani în acest domeniu, cabinetul de avocat Ivan îți oferă posibilitatea de a obține rezultate pozitive în cazurile tale.

Consiliere și reprezentare în instanță

Dreptul penal și dreptul civil sunt două mari categorii, total independente. La dreptul penal se încadrează fazele de urmărire penala, judecată și executare, unde poți fi reprezentat de către unii dintre cei mai buni avocați. Dreptul civil include divorțurile, încredințarea de minori, stabilirea alocației de creștere a minorilor, majorarea alocației, stabilirea tutelei, cât și partajul bunurilor comune.

Cu o experiență de 14 ani în domeniu, o activitate neîntreruptă și o pregătire academică pe măsură, rezultatele obținute sunt în favoarea clienților. Ajutorul tău în procese vine cu avocat Ivan și întreaga sa echipă! Ai nevoie de un avocat pentru o mulțime de acțiuni în instanță, aceasta fiind cel care te ghidează în legătură cu mărturiile tale. Nu te poți apăra singur din pricina mai multor motive, cum ar fi chiar modul de exprimare.

Avocații din cadrul cabinetului nostru, așa cum vei găsi și în pagina noastra menționat avocativan.ro, îți pot oferi consiliere juridică și consultanță asupra deciziilor pe care urmează să le iei. Fie te afli în pragul unui divorț sau cunoști o persoană care urmează să fie judecată și/sau condamnată, avocatul este cel care îți va oferi informațiile necesare. Reprezentantul tău în instanță este una din cele mai importante persoane, așadar asigură-te că alegi bine!

În ambele domenii, atât în dreptul penal, cât și în cel civil, avocații vor discuta cu reprezentanții statului român ca de la egal la egal. Totul se va face în interesul clienților, de la poliție, până la administrația penitenciarelor, magistrați judecători, ministerul public sau orice instanță de judecată.

Nevoia de a apela la un avocat nu este neaparată doar în cazul dreptului penal. Desfacerea căsătoriei și/sau stabilirea domiciliului și acordarea alocației pentru minori au neaparată nevoie de un avocat specializat. Custodia minorului și împărțirea bunurilor sunt doar câteva cazuri în care avocatul te poate sfătui și poate obține merite în avantajul tău.

Ajutorul tău în procese vine cu avocat Ivan! Apelează ori de câte ori ai nevoie la avocați specializați în drept penal și civil de pe avocativan.ro la numerele de telefon 0757511344 / 0744630882 și cere sfaturi în legătură cu deciziile luate. Vei descoperi o echipă specializată și experimentată, care oferă consultanță în orice pas pe care urmează să îl facă un client.

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!