Asistenta specializata in dosarele penale privind traficul de droguri

A devenit o problema destul de accentuata si in tara noastra - cea a traficului de droguri - cu tendinte mai mari de dezvoltare in orasele studentesti. Despre consumul de substante interzise s-a mediatizat mult, insa o masura propriu zisa nu a fost luata, care sa stopeze acest fenomen ce pare sa evolueze de la o zi la alta intr-un ritm alert. Din experienta proprie, cazurile penale ce implica infractiuni privind traficul de droguri au aceeasi tendinta - de crestere, iar acesta este un motiv de ingrijorare a carui solutionare necesita prioritizare.

O strategie eficienta si care atrage dupa sine rezultate se refera la asistenta pe care o oferim in cazurile penale, care propune diminuarea pedepsei celor ce pot ajuta in capturarea celor ce se ocupa cu distribuirea de stupefiante. Sunt situatii in care multi ajung din cauza banale, poate chiar in conditia unei singure tranzactii de acest tip. Atunci cand organele legii detin probe incriminatorii insa, numai ajutorul unui avocat cu experienta in drept penal poate oferi o concluzie fericita inculpatului.

Asistenta in dosarele penale - expertiza noastra

Interesul procurorilor si al politistilor este de a prinde cat mai multi traficanti si mai ales pe cei care reprezinta o sursa principala. Denunturile constituie o forma practicata privind reducerea pedepselor celor ce a caror acuze permit asta. Vorbim despre o tactica de inteles, cea a incheierii unei intelegeri intre organele legii si inculpat, insa numai sub asistenta unui specialist cel ce trece prin aceasta situatia poate obtine o intelegere convenabila.

Va punem la dispozitie serviciile atat privind reducerea pedepselor, cat si demonstrarea contrariului, atunci cand acuzele nu vizeaza persoana potrivita. Specialistul nostru are in vedere verificarea faptelor cuprinse in dosarul clientului, respectiv identificarea acelor discrepante intre cele prezentate si modul in care cel in cauza explica situatia. Poate fi vorba despre o invinuire gresita, caz in care cu atat mai important este a beneficia de a ajutorul unui avocat cu experienta.

Traficul de droguri si asistenta pe care o oferim celor cu dosare penale

Aceste infractiuni nu sunt o necunoscuta si cu siguranta nu reprezinta un sector de drept penal cu care nu am avut tangenta. Din contra, ne recomanda in acest sens experienta dobandita de-a lungul anilor de activitate, timp in care am prestat astfel de servicii, numeroase fiind de altfel situatiile in care am reusit sa oferim clientilor nostri numai pedepse cu suspendare.

Poate fi vorba despre dosare dintre cele mai complicate, ce sunt insotite de dovezi provenite din supravegheri specializate vizand dispozitivele mobile a inculpatilor, printre altele. De asemenea, infiltratiile de agenti sunt cazuri frecvente. Poate fi vorba insa si de situatii in care vina adusa nu reflecta deloc adevarul prezentat in convorbirile telefonice, de exemplu, caz in care ajutorul unui avocat specializat in drept penal devine indispensabil. Altfel, cel in cauza risca o pedeapsa ce o va executa fara a se face vinovat in realitate. Sunt si acele situatii in care dovezile lasa mult loc de interpretare.

In functie de caz, oferim consultanta profesionala si asistenta, avand in vizor faptul ca datoria celui de o asemenea profesie este de a studia materialul dosarului in intregime si in detaliu, astfel ca apararea sa fie una solida. Ne puteti contacta pentru mai multe informatii privitoare la serviciile noastre.

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!