Contract de report

Contract prin care o parte numită reportator cumpără de la cealaltă parte numită reportat, cu plata imediată, titluri de credit și valori mobiliare circulând în comerț și se obligă, în același timp, să revândă reportatului titluri sau valori mobiliare de aceeași specie, la o anumită scadența, în schimbul unei sume determinate. Contractul de report se încheie prin remiterea titlurilor sau valorilor mobiliare, iar dacă acestea sunt nominative, prin îndeplinirea formalităților necesare pentru transmiterea lor.

Un dictionar juridic online reprezinta o modalitate rapida de a intelege si invata, definitiile si terminologia folosita in dreptul comercial. Compilat pentru o gama larga de persoane ce pot fi interesate de acesti termeni in spete proprii sau cunoscute, acest dictionar online faciliteaza extragerea de informatii intr-un termen scurt.

Dictionarul este impartit in 3 categorii. Termenul de fata face parte din categoria Dreptul comercial. Pentru alte categorii, selectati din meniul drop-down din partea de sus a dictionarului.

Pentru recuperari creante sau alt bun material, va recomandam serviciile Cabinetului de avocat Ivan Razvan Claudiu. Intelegem cum recuperarea creantelor, comunicarea cu diferiti clienti sau societati ce va datoreaza bani reprezinta un proces anevoios. Va oferim solutii avantajoase in aceste situatii, rezolvand problemele fluxului de capital in cel mai rapid mod posibil. Apelati cu incredere la avocat recuperari creante Bucuresti Ivan Razvan Claudiu, cei 10 ani de experienta ma recomanda!

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!