Cum te poate ajuta un avocat specializat in divorturi?

Divortul este adesea un proces consumator de resurse emotionale si financiare. Cu toate acestea, un avocat specializat in divort te poate ajuta in feluri pe care nu le-ai anticipat, facand intregul demers mai usor de inteles, navigat si asimilat.

Mai jos expunem cateva dintre modalitatile prin care un avocat priceput si cu experienta te poate ajuta in tranzitia la noua viata.

In primul rand, poate cel mai important prim pas, te ascultam cu atentie, luam notite acolo unde este cazul, punem intrebarile potrivite. Luam toate masurile necesare pentru a ne asigura ca am inteles cazul tau impreuna cu particularitatile sale. In acest proces ne cunoastem, ne familiarizam, te sfatuim despre cele mai relevante aspecte ale procesului prin care casatoria va fi desfacuta, in conditiile legii.

Iti explicam motivele pentru divort si baza legala aplicabila in cazul dumneavoastra concret. In urma unei discutii cu unul dintre avocatii nostri vom determina in ce mod putem proceda la rezolvarea situatiei particulare in care va aflati pentru a beneficia de intreaga protectie oferita de lege. Mai mult, este un prim pas in care ne putem asigura ca drepturile tale sunt exercitate si protejate.

Te sfatuim in mod obiectiv, iti protejam interesele, atat cele patrimoniale cat si cele morale.

Este unanim acceptat si recunoscut ca desfacerea casatoriei presupune si implica un amplu proces emotional, cu stres, griji, necunoscut. Un avocat experimentat te va ajuta cu partea emotionala a acestor provocari astfel incat ele sa fie usor asimilabile, usor de inteles. Vom lamuri impreuna si vom adresa toate intrebarile relevante, in timp util, in legatura cu aspecte esentiale precum : durata intregului proces, costuri asociate, probleme de custodie si autoritate asupra copiilor, implicatiile asupra situatiei financiare si asupra bunurilor.

Servim drept punte de legatura intre tine si fostul sot sau fosta sotie

Una dintre provocarile fostilor soti este comunicarea. Daca ea a fost dificila in timpul casatoriei va puteti imagina ca acest lucru va deveni si mai dificil de realizat in conditiile desfacerii casatoriei. In aceasta perioada avocatul va servi ca punte de legatura intre soti, ajutand la pastrarea unui ton civilizat, obiectiv, calm.

Pentru mai multe informatii ne poti suna pentru o prima discutie!

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!