Despre noi

 

Siguri și Eficienți suntem de peste 17 ani alături de dumneavoastră.

Sentimentul de siguranță conferit de ajutorul unor avocați cu experiență în fața provocărilor cu implicații juridice, sociale și personale, împreună cu implicarea și energia de care dăm dovadă în fiecare cauză în parte, ne întărește credința că suntem partenerul potrivit.

Mai mult, echipa cabinetului nostru este formată în timp, cu îndelungată experiență practică și cu rezultate pe măsură. Conclucrăm îndeaproape cu valoroși profesioniști precum : experți tehnici judiciari, experți contabili, executori judecătorești, consultanți, etc.. Fiecare dintre aceștia ne ajută să înțelegem situația în ansamblul și complexitatea ei, să găsim și să aplicăm cea mai buna soluție la cazul și conjuctura dumneavoastră.

Câteva dintre atuurile concrete, pe scurt, menționăm experiența de peste 17 ani în domeniu, neîntrerupta pregătire academică, rezultatele obținute în domeniile de expertiză, echipa menționată anterior și, poate cel mai important, energia și implicarea investită în fiecare situație.

Cabinetul nostru de avocatură se mândrește cu un portofoliu extins de clienți fideli, persoane fizice sau juridice din cele mai diverse domenii de activitate. Continua lor colaborare de-a lungul timpului și faptul că au apelat repetat la ajutorul nostru pentru cele mai variate și sensibile provocări ale lor ne-au convins că suntem pe drumul cel bun și, așa cum am menționat mai sus, partenerul potrivit. Suntem recunoscători pentru încrederea arătată și buna cooperare dintre noi, motiv pentru care le mulțumim.

Cea mai mare satisfacție a noastră este mulțumirea clienților ale caror interese le urmarim și reprezentăm. Deviza noastră : Eficiență, Siguranță și Profesionalism.

 Cu deosebit respect, Echipa cabinetului nostru vă dorește Succes în orice demers.

    Alte informatii ajutatoare: 

Suntem specializati, in drept penal si civil. Oferim reprezentare si consultanta in orice problema de drept penal si civil . In acest sens va rugam a parcurge sectiunea domenii de practica.

Asiguram reprezentare la cel mai inalt nivel in materia dreptului penal in fata organelor de cercetare penala din cadrul Politiei Romane din Municipiul Bucuresti , judetul Ilfov, parchetelor de pe langa Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti, parchetelor de pe langa judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov,  Parchetelor de pe langa Tribunalul Bucuresti si Tribunalul Ilfov, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, D.N.A, D.I.I.C.O.T, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Parchetul de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti si la Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 ale municipiului Bucuresti, Judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov,  Tribunalul Bucuresti, Tribunalul Ilfov,  Curtea de Apel Bucuresti, Tribunalul Militar Bucuresti, Curtea Militara de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 Cabinet de Avocat   "Razvan Ivan Claudiu" oferă o gamă largă de Servicii Avocaţiale Juridice din sfera Dreptului Penal si Civil, la cel mai inalt nivel cu o experienta de peste 14 ani de practicieni.

 Asigurăm Mediere, Consultanţă şi Asistenţă Juridică la Organele de Poliţie, Parchet, Instanţele Penale, Notariat, Executor Judecătoresc şi Organisme Internaţionale.

 Deviza noastră de avocat este de a fi loial clientului nostru, venind în ajutorul acestuia printr-o consultanţă juridică, asistentă şi protecţie avocaţială ireproşabilă. Prin demersurile juridice desfăşurate de avocat la Instituţiile abilitate asigurăm clienţii de un sprijin avocaţial real în restabilirea legală a dreptului încălcat. Raportul juridic dintre avocat şi client se stabileşte prin semnarea unui contract de Asistenţă şi Consultanţă Juridică avocaţială.

 Clauzele inserate de avocat în contract sunt bazate pe echitate şi respect legal, ireproşabil. Numai în acest mod se poate obţine un câştig substanţial de ambele părţi, avocat respectiv client.

 Fiind ghidaţi de aceste principii, rezultatele obţinute pentru clienţii nostri au dus la o relaţie fidelă în timp cu aceştia. Recomandările primite de-a lungul carierei de către Cabinet de Avocat  Razvan Ivan Claudiu sunt stindardul nostru.

 Pentru clientii nostri intotdeauna exista timp si solutii.

Onorariile pot fi stabilite astfel:

a)onorarii orare;
b)onorarii fixe (forfetare);
c)onorarii de succes;

Onorariile se stabilesc prin negociere directa cu beneficiarul serviciilor nostre.

Putem da un raspuns la orice problema ivita in materia dreptului penal si civil.

Cabinet de Avocat  Razvan Ivan Claudiu este un cabinet pledant in fata oricarei instante de judecata din Bucuresti si Ilfov indiferent de grad in materia dreptului penal si civil putand discuta de la egal cu orice complet de judecata, procuror sau organ de cercetare penala al politiei romane.

Procesele si litigiile penale si civile in care casa de avocatura Ivan, condusa de d-nul avocat  Razvan Ivan Claudiu s-a implicat si pe care le-a rezolvat sau intins in aproape 17 ani de zile aproape cam in toate zonele dn Romania, reprezentand clienti la parchete, instante de judecata si sectii de politie in Bucuresti precum si in judetele Constanta, Dambovita, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Mures, Arges, Buzau, Olt, Prahova, Brasov si Tulcea.

In materie penala aparam interesele dumneavostra discutand pentru client si in apararea intereselor clientului de la egal la egal cu institutii ca

D.I.I.C.O.T, D.N.A., PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE, PRECUM SI ORICE PARCHET SAU SECTIE DE POLITIE DIN ROMANIA.

Pentru noi orice persoana indiferent de puterea financiara pe care o are, sa-si poata rezolva problemele in justite a devenit regula.

 

 

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!