Despre noi

 

Sentimentul de siguranta conferit de ajutorul unor avocati cu experienta in fata provocarilor cu implicatii juridice, sociale si personale, impreuna cu implicarea si energia de care dam dovada in fiecare cauza in parte, ne intareste credinta ca suntem partenerul potrivit.

Mai mult, echipa cabinetului nostru este formata in timp, cu indelungata experienta practica si cu rezultate pe masura. Conclucram indeaproape cu valorosi profesionisti precum : experti tehnici judiciari, experti contabili, executori judecatoresti, consultanti, practicieni in insolventa, etc.. Fiecare dintre acestia ne ajuta sa intelegem situatia in ansamblul si complexitatea ei, sa gasim si sa aplicam cea mai buna solutie.

Cateva dintre atuurile concrete, pe scurt, mentionam experienta de peste 11 ani in domeniu, neintrerupta pregatire academica, rezultatele obtinute in domeniile de expertiza, echipa mentionata anterior si, poate cel mai important, energia si implicarea investita in fiecare situatie.

Cabinetul nostru de avocatura se mandreste cu un portofoliu extins de clienti fideli, persoane fizice sau juridice din cele mai diverse domenii de activitate. Continua lor colaborare de-a lungul timpului si faptul ca au apelat repetat la ajutorul nostru pentru cele mai variate si sensibile provocari ale lor ne-au convins ca suntem pe drumul cel bun si, asa cum am mentionat mai sus, partenerul potrivit. Suntem recunoscatori pentru increderea aratata si buna cooperare dintre noi, motiv pentru care le multumim.

Cea mai mare satisfactie a noastra este multumirea clientilor ale caror interese le urmarim si reprezentam. Deviza noastra : Loialitate, in orice situatie.

 Cu deosebit respect, Echipa cabinetului nostru va doreste Succes in orice demers.

   

 

Alte informatii ajutatoare: 

Suntem specializati, in drept penal si civil. Oferim reprezentare si consultanta in orice problema de drept penal si civil. In acest sens va rugam a parcurge sectiunea domenii de practica.

Asiguram reprezentare la cel mai inalt nivel in materia dreptului penal in fata organelor de cercetare penala din cadrul Politiei Romane din Municipiul Bucuresti , judetul Ilfov, parchetelor de pe langa Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti, parchetelor de pe langa judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov,  Parchetelor de pe langa Tribunalul Bucuresti si Tribunalul Ilfov, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, D.N.A, D.I.I.C.O.T, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Parchetul de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti precum si la

Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 ale municipiului Bucuresti, Judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov,  Tribunalul Bucuresti, Tribunalul Ilfov,  Curtea de Apel Bucuresti, Tribunalul Militar Bucuresti, Curtea Militara de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 Cabinetul de Avocatură „Avocat Ivan Razvan Claudiu” oferă o gamă largă de servicii avocaţiale juridice din sfera Dreptului Penal si Civil la cel mai inalt nivel cu o experienta de peste 11 ani de practicieni.

 Asigurăm Mediere, Consultanţă şi Asistenţă Juridică la Organele de Poliţie, Parchet, Instanţele Penale, Notariat, Executor Judecătoresc şi Organisme Internaţionale.

 Deviza noastră de avocat este de a fi loial clientului nostru, venind în ajutorul acestuia printr-o consultanţă juridică, asistentă şi protecţie avocaţială ireproşabilă. Prin demersurile juridice desfăşurate de avocat la Instituţiile abilitate asigurăm clienţii de un sprijin avocaţial real în restabilirea legală a dreptului încălcat. Raportul juridic dintre avocat şi client se stabileşte prin semnarea unui contract de Asistenţă şi Consultanţă Juridică avocaţială.

 Clauzele inserate de avocat în contract sunt bazate pe echitate şi respect legal, ireproşabil. Numai în acest mod se poate obţine un câştig substanţial de ambele părţi, avocat respectiv client.

 Fiind ghidaţi de aceste principii, rezultatele obţinute pentru clienţii nostri au dus la o relaţie fidelă în timp cu aceştia. Recomandările primite de-a lungul carierei de către Cabinetul de Avocatură „Avocat Ivan Razvan Claudiu” sunt stindardul nostru.

 Pentru clientii nostri intodeuana exista timp si solutii.

Onorariile pot fi stabilite astfel:

a)onorarii orare;
b)onorarii fixe (forfetare);
c)onorarii de succes;

Onorariile se stabilesc prin negociere directa cu beneficiarul serviciilor nostre.

Putem da un raspuns la orice problema ivita in materia dreptului penal si civil.

Cabinet de Avocat Ivan Razvan Claudiu este un cabinet pledant in fata oricarei instante de judecata din Romania indiferent de grad in materia dreptului penal si civil putand discuta de la egal cu orice complet de judecata, procuror sau organ de cercetare penala al politiei romane.

Procesele si litigiile penale si civile in care casa de avocatura „IVAN”, condusa de d-nul avocat Ivan Razvan Claudiu s-a implicat si pe care le-a rezolvat sau intins in aproape 11 ani de zile aproape cam in toate zonele dn Romania, reprezentand clienti la parchete, instante de judecata si sectii de politie in Bucuresti precum si in judetele Constanta, Dambovita, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Mures, Arges, Buzau, Olt, Prahova, Brasov si Tulcea.

In materie penala aparam interesele dumneavostra discutand pentru client si in apararea intereselor clientului de la egal la egal cu institutii ca

D.I.I.C.O.T, D.N.A., PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE, PRECUM SI ORICE PARCHET SAU SECTIE DE POLITIE DIN ROMANIA.

Pentru noi orice persoana indiferent de puterea financiara pe care o are sa-si poata rezolva problemele in justite a devenit regula.

 

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!