Divortul prin acordul sotilor

Exista situatii in viata in care un lucru stricat nu mai poate fi reparat, ci trebuie sa renunti la el. La fel se intampla si in cazul unor casnicii, unde solutii nu mai exista si toate variantele la care ai apelat nu au dat niciun randament.

Divortul uneori este iminent si poate una dintre cele mai bune variante in situatia respectiva. Nu trebuie sa disperi in acele momente. Noi suntem alaturi de tine pentru a opta pentru una dintre cele mai bune variante si pentru o solutionare cat mai buna, in avantajul tau. Suntem specializati in dreptul civil cu privire la divort si partaj.

Exista viata si dupa divort

Unul dintre cele mai importanta aspecte este faptul ca intelegem durerea prin care treci si ca reprezinta o schimbare majora in viata ta, dar de aceea suntem alaturi de tine cu servicii de avocatura. Aceasta uniune poate fi despartita doar prin moduri prevazute de lege, in conditii specifice. Unul dintre cazurile in care se poate desface o casatorie este divortul prin acordul sotilor.

La aceasta varianta se ajunge atunci cand sentimentele initiale ale sotilor nu mai sunt aceleasi, preferintele si dorintele in viata s-au schimbat si cel de langa tine nu iti mai aduce confortul si linistea de care ai nevoie. De multe ori apar certurile cand aceste sentimente isi fac simtite prezenta si cel mai mult sufera copiii.

Este studiat faptul ca repercursiunile puternice asupra copiilor sunt aduse de certurile din familie, nu de divortul in sine. Acestia sunt mai afectati de starea agitata a parintilor decat de efectele schimbarilor din urma divortului. Totul poate reveni la normal, la un nou nivel de normalitate dupa ce se incheie divortul.

Atunci cand ambii soti ajung la concluzia ca nu mai exista cale de a repara casnicia, recurg la divort. Acest tip de divort cu acordul ambilor soti este cea mai putin stresanta si consuma un minim resurse de bani, timp si energie.

Caile de desfacere a casatoriei

Noi, in calitate de avocati va putem ajuta sa luati cele mai bune decizii care sa va avantajeze, privitoare la cursul procesului si la stabilirea contractelor aditionale. Desfacerea casatoriei pe cale administrativa se poate realiza daca nu sunt implicati copii minori.

In cazul in care exista copii minori in relatie, opteaza pentru varianta de desfacere pe cale notariala doar in situatiile in care parintii sunt de acord cu privire la toate aspectele care se schimba in urma divortului. Lucruri precum ore si zile de vizita a parintelui care nu locuieste cu copilul, numele de familie cu care acesta ramane sau cheltuielile pentru crestere sunt aspecte care trebuie stabilite de acestia.

Noi va putem ajuta sa puneti la punct aceste aspecte, legale din punct de vedere juridic. Specialistii nostri in divort si partaj pot dirija demersul lucrurilor firesti pentru a se evita problemele sau neintelegerile. Prin explicatiile concrete si informatiile reale pe care le puteti primi, intelegeti mai bine demersul si atunci cand exista intelegere de ambele parti finalizarea actelor este mai rapida.

Este important ca lucrurile sa se rezolve pe cale amiabila, avand in vedere ca partile trebuie sa comunice si dupa divort in vederea celor mai bune decizii pentru copii, la care deseori se implica amandoi.

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!