divorturi scumpe

 

Ne-am propus in acest articol sa aratam cateva din divorturile cele mai costisitoare din lume pentru a iesi la iveala cat de important este acest demers in viata unui om si cu ce costuri vine.

Russel Crow actor australian pentru a putea merge pe calea divortului a fost nevoit sa organizeze o licitatie publica in care si-a scos la vanzare o parte din bunurile mobile si imobile, bunuri care au pus in buzunarul actorului suma de 2.8 milioane de dolari. Cu aceasta suma de bani sau acoperit procedurile de divort intre actor si fosta sotie Danielle Spencer.

Pilotul NASCAR Jeff Gordon a trebuit sa-i achite fostei sotii Brooke Sealey suma de 15,3 milioane de dolari dupa divorul de aceasta cel mai probabil din cauza infidelitatii pilotului si iata cat de scumpa poate fi infidelitatea.

Vedeta N.B.A. Michael Jordan cel care a aparut in videoclipul piesei Jam a super starului american zis si "king of pop" Michael Jackson a trebuit nevoit fiind de imprejurari sa fie si protagonistul celui mai scump divort din toate timpurile, fiind silit de legea americana sa-i plateasca fostei sotii Juanita Vanoy Jordan suma de 168 milioane de dolari dupa 13 ani de casatorie.

 

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!