Omorul deosebit de grav

Infracțiune prevăzută de art. 176 care constă în omorul săvârşit în vreuna din următoarele împrejurări: prin cruzimi; asupra a două sau mai multor persoane; de către o persoană care a mai săvârşit un omor; pentru a săvârşi sau a ascunde săvârşirea unei tâlhării sau piraterii; asupra unei femei gravide; asupra unui magistrat, poliţist, jandarm ori asupra unui militar, în timpul sau în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau publice ale acestora; de către un judecător sau procuror, poliţist, jandarm sau militar, în timpul sau în legătură cu îndeplinirea îndatoririlor de s

Un dictionar juridic online reprezinta o modalitate rapida de a intelege si invata, definitiile si terminologia folosita in dreptul. Compilat pentru o gama larga de persoane ce pot fi interesate de acesti termeni in spete proprii sau cunoscute, acest dictionar online faciliteaza extragerea de informatii intr-un termen scurt.

Dictionarul este impartit in 3 categorii. Termenul de fata face parte din categoria Drept penal. Pentru alte categorii, selectati din meniul drop-down din partea de sus a dictionarului.

Pentru consultanta juridica de specialitate, nu ezitati sa ne contactati. Cabinet avocat drept penal Bucuresti “Ivan Razvan Claudiu”, cu peste 10 ani practicieni, va sta la dispozitie pentru consultanta si reprezentare in diversele spete de domeniul penalului.

Un avocat bun, specializat in drept penal va poate ajuta sa treceti peste momentele dificile din viata dumneavoastra. Ia legatura cu noi!

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!