Procedura generala de insolvență

Procedura prevăzută de Legea 85/2006 prin care un debitor care îndeplineste conditiile prevazute la art.1 alin.(1) din legea amintită, fără a le îndeplini simultan și pe cele de la art.1 alin.(2) din aceeași lege, intră, după perioada de observație, succesiv, în procedura de reorganizare judiciară și în procedură de faliment, sau separat, numai în reorganizare judiciară sau doar în procedură de faliment.

Un dictionar juridic online reprezinta o modalitate rapida de a intelege si invata, definitiile si terminologia folosita in dreptul comercial. Compilat pentru o gama larga de persoane ce pot fi interesate de acesti termeni in spete proprii sau cunoscute, acest dictionar online faciliteaza extragerea de informatii intr-un termen scurt.

Dictionarul este impartit in 3 categorii. Termenul de fata face parte din categoria Dreptul comercial. Pentru alte categorii, selectati din meniul drop-down din partea de sus a dictionarului.

Pentru recuperari creante sau alt bun material, va recomandam serviciile Cabinetului de avocat Ivan Razvan Claudiu. Intelegem cum recuperarea creantelor, comunicarea cu diferiti clienti sau societati ce va datoreaza bani reprezinta un proces anevoios. Va oferim solutii avantajoase in aceste situatii, rezolvand problemele fluxului de capital in cel mai rapid mod posibil. Apelati cu incredere la avocat recuperari creante Bucuresti Ivan Razvan Claudiu, cei 10 ani de experienta ma recomanda!

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!