Procedura simplificată de insolvență

Procedura prevăzută de Legea 85/2006 prin care debitorul care îndeplinește condițiile prevăzute la art.1 alin.(2) din legea amintită intră direct în procedura de faliment, fie o data cu deschiderea procedurii insolvenței, fie dupa o perioadă de observație de maximum 60 de zile, perioadă în care vor fi analizate elementele arătate la art.1 alin.(2) lit.c) si d) din aceeași lege.

Un dictionar juridic online reprezinta o modalitate rapida de a intelege si invata, definitiile si terminologia folosita in dreptul comercial. Compilat pentru o gama larga de persoane ce pot fi interesate de acesti termeni in spete proprii sau cunoscute, acest dictionar online faciliteaza extragerea de informatii intr-un termen scurt.

Dictionarul este impartit in 3 categorii. Termenul de fata face parte din categoria Dreptul comercial. Pentru alte categorii, selectati din meniul drop-down din partea de sus a dictionarului.

Pentru recuperari creante sau alt bun material, va recomandam serviciile Cabinetului de avocat Ivan Razvan Claudiu. Intelegem cum recuperarea creantelor, comunicarea cu diferiti clienti sau societati ce va datoreaza bani reprezinta un proces anevoios. Va oferim solutii avantajoase in aceste situatii, rezolvand problemele fluxului de capital in cel mai rapid mod posibil. Apelati cu incredere la avocat recuperari creante Bucuresti Ivan Razvan Claudiu, cei 10 ani de experienta ma recomanda!

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!