Program de plată a creanțelor

Tabelul de creanțe menționat în planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obligă să le plătească creditorilor, prin raportare la tabelul definitiv de creanțe și la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, și care cuprinde: cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creanțe pe care debitorul se obligă să le plătească acestora; termenele la care debitorul urmează să plătească aceste sume.

Un dictionar juridic online reprezinta o modalitate rapida de a intelege si invata, definitiile si terminologia folosita in dreptul comercial. Compilat pentru o gama larga de persoane ce pot fi interesate de acesti termeni in spete proprii sau cunoscute, acest dictionar online faciliteaza extragerea de informatii intr-un termen scurt.

Dictionarul este impartit in 3 categorii. Termenul de fata face parte din categoria Dreptul comercial. Pentru alte categorii, selectati din meniul drop-down din partea de sus a dictionarului.

Pentru recuperari creante sau alt bun material, va recomandam serviciile Cabinetului de avocat Ivan Razvan Claudiu. Intelegem cum recuperarea creantelor, comunicarea cu diferiti clienti sau societati ce va datoreaza bani reprezinta un proces anevoios. Va oferim solutii avantajoase in aceste situatii, rezolvand problemele fluxului de capital in cel mai rapid mod posibil. Apelati cu incredere la avocat recuperari creante Bucuresti Ivan Razvan Claudiu, cei 10 ani de experienta ma recomanda!

Nullum judicium sine deo Contacteaza-ne!